Bliski susret

Američki pilot tvrdi da je 2004. ganjao NLO

David Fravor, kaže da je ta misteriozna letjelica 2004. godine počinila "čin rata".
Sci-Tech / Svemir | 12. 09. 2020. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od bivših američkih pilota koji tvrdi da je imao susret sa NLO-om.

David Fravor, kaže da je ta misteriozna letjelica 2004. godine počinila "čin rata".

Umirovljeni zapovjednik eskadrile već godinama tvrdi da je 21. studenog 2004. godine vidio čudan objekt u obliku "tik-taka" koji je izvodio manevre kakve on do tada nije vidio, javlja ATV.

Iako je proveo 18 godina u američkoj mornarici, kaže da nije mogao ni da pretpostavi šta će vidjeti tijekom te rutinske misije obuke pored obale Kalifornije.

"Nisam lud, nisam bio pijan. To je nije bilo sa ovog svijeta. Za 18 godina sam vidio manje-više sve što sam mogao da vidim na ovom polju, ali ovo nije bilo ni slično bilo čemu što sam do tada vidio", rekao je Fravor.

Snimak tog "susreta" je objavljen 2017, a Pentagon je ranije ove godine sa njega skinuo oznaku povjerljivosti.

U razgovoru sa znanstvenikom Lexom Friedmanom ponovno se prisjetio tog događaja.

"To nije bila jedna od onih stvari - vidjeli smo je i nestala je ili vidio sam neku svjetlost koja je potom nestala. Gledali smo jasno tu stvar usred bijela dana sa 4 istrenirana promatrača. Svaki put kad bih pokušao da se približim letjelici, ona bi ubrzala", rekao je Fravor.

Poslije slijetanja, spomenuo je NLO kolegi Chadu Underwoodu. On je na svom radaru pokušao da utvrdi kretanje letjelice i tako joj uđe u trag, ali sve se zakočilo. Fravor tvrdi da ukoliko ometate nečije radare - to je čin rata!

Fravor je uvjeren da je misteriozna letjelica izvodila manevre koje nisu poznate tehnologiji kakvu poznajemo.

"Ne želim pričati o malim zelenim, ali mislim da mi ovo nismo stvorili. Mislim da neke stvari možete da krijete neko vrijeme. Ovo je ogroman skok u tehnologiji", smatra Frejmor.

Kopirati
Drag cursor here to close