Kaže bivši šef svemirskog programa

Izvanzemaljci su u tajnom paktu sa SAD-om?

Eshed kaže da postojanje izvanzemaljaca neće biti javno objavljeno sve dok čovječanstvo ne evoluira dovoljno i pritom ne dostigne razinu na kojoj može razumjeti što je uistinu svemir.
Sci-Tech / Svemir | 08. 12. 2020. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši izraelski dužnosnik umirovljeni general Haim Eshed (87) zaprepastio je javnost kad je ustvrdio da izvanzemaljci postoje te da su već u kontaktu sa SAD-om i Izraelom, no svoje postojanje i dalje čuvaju od javnosti jer čovječanstvo 'nije spremno'. 

Eshed, koji je bio šef izraelskog svemirskog programa čak 30 godina, opisao je takozvanu 'galaktičku federaciju' koja navodno vodi podzemnu svemirsku bazu na Marsu u sklopu tajnog pakta s Washingtonom.

Kako je izraelskim medijima otkrio umirovljeni general, izvanzemljci su spriječili i Donalda Trumpa kad je on bio na korak do toga da otkrije njihovo postojanje. 

''Trump je bio na korak do toga da otkrije postojanje izvanzemaljaca, ali su mu izvanzemaljci iz galaktičke federacije rekli: 'Čekaj. Ne želimo započeti masovnu histeriju',naveo je 87-godišnjak objašnjavajući zašto Trump ipak nije objavio postojanje izvanzemaljaca, prenosi Daily Mail. 

Eshed kaže da postojanje izvanzemaljaca neće biti javno objavljeno sve dok čovječanstvo ne evoluira dovoljno i pritom ne dostigne razinu na kojoj može razumjeti što je uistinu svemir.

Iako nije kazao koliko se dugo izvanzemljaci sakrivaju od opće javnosti, ustvrdio je kako je do prvog kontakta došlo za vrijeme mandata američkog predsjednika Donalda Trumpa. 

On tvrdi kako postoji tajni dogovor između američke vlade i izvanzemaljaca prema kojoj izvanzemljaci rade pokuse na zemlji, a Zemljani, među kojima su i američki astronauti, pak rade pokuse u svemirskoj bazi na Marsu.

Kopirati
Drag cursor here to close