Prijave u tijeku

Foto-radionica u Čapljini

Sci-Tech / Svemir | 31. 08. 2017. u 14:08 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon bezbroj radionica održanih u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, fotoradionica pod nazivom ''Svijet u bojama'' stiže u Čapljinu.

Centar za obrazovanje i kulturu ''Akademija'' Čapljina u suradnji sa Foto Hrvatska organizira fotoradionicu koja će trajati od 14. do 18. rujna.

Ako volite fotografirati, želite učiti, tražite nešto lijepo i zanimljivo kroz objektiv, svakako se prijavite na fotoradionicu, pogledajte svijet oko sebe, zastanite, zadivite se i zabilježite trenutak.

Radionica će započeti kratkim teorijskim dijelom, a nastavit će se s puno snimanja u Čapljini. Zadnji dan izabrat će se najbolji radovi nastali na radionici, koji će se razviti, a sam završetak radionice fotografi će obilježiti izložbom najboljih fotografija koje će biti postavljene u galeriji ''Tau'' u Čapljini 18. rujna s početkom u 20:00 sati.

Svrha ove radionice je da svi polaznici na trenutak uspore korak, uoče ljepotu oko sebe, istaknu ljepotu svakog pojedinog dijela Čapljine te pod stručnim vodstvom diplomirane novinarke Sanje Grgić Ćurić fotografski ovjekovječe trenutke.

Svi zainteresirani, od 01. do 10. rujna prijave mogu vršiti na brojeve telefona: 063/ 689 - 754 (Marin) i 063/ 879 - 605 (Andrea).

''Znamo da fotografija govori više od tisuću riječi, stoga se prijavite na ovu fotoradionicu i naučite snimati još bolje fotografije. Dobrodošli fotoljupci u potrazi za lijepim, zanimljivim, običnom oku nevidljivim detaljima obojenog svijeta oko nas!'', ističu organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close