Telemach

EON od danas zamjenjuje D3GO - pogledajte kako izgleda najnovija TV platforma!

Sci-Tech / Svemir | 05. 09. 2017. u 12:45 Telemach

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova TV i video platforma United Grupe i Telemach-a koja će u potpunosti promijeniti vaše iskustvo gledanja televizije, dostupna je od danas! Platformu su razvili najveći regionalni stručnjaci za softver development u tehnološko razvojnom centru United Cloud-a. Kao spoj inovativnog dizajna i najvećeg broja unaprijeđenih funkcija do sada, EON je zamijenio dosadašnji D3GO na svim ekranima – tabletu, smart telefonu i računaru, a za razliku od prethodne platforme, dostupan je i na smart televizorima.

Pogledajte kako izgleda EON!

Koje su prednosti EON platforme?
Inovativni dizajn korisničkog interface-a, jednostavno i intuitivno korištenje platforme, brzo pretraživanje, kreiranje liste omiljenih kanala i emisija, aktiviranje podsjetnika za emisije, nastavak gledanja filmova i serija iz Video kluba na drugom uređaju, vraćanje emisija čak 7 dana unazad, svi kanali iz vaših paketa na svim uređajima.

Korištenje, kao i sam prelazak na EON platformu su veoma jednostavni. Svi D3GO korisnici su tokom jučerašnjeg dana putem maila obavješteni kako da aktiviraju EON.

EON - najbolji način da gledate vrhunski TV sadržaj!

Kopirati
Drag cursor here to close