Ebra umjetnost

Započinje novi ciklus tečajeva rukotvorina u i turskog jezika u Mostaru

Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 09. 2017. u 10:17 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počeo je upis na nove besplatne tečajeve rukotvorina u organizaciji Mostar Yunus Emre Enstitüsü i Centra za edukativne tečajeve i umjetnost KAYMEK pri općini Kayseri.

U novom ciklusu tečajeva će se otvoriti tečajevi ebru umjetnosti, pečvorka, keranja i kaligrafije.

Tečajevi će se održavati dva do tri puta tjedno u zgradi Mostar Yunus Emre Enstitüsü koja se nalazi u staroj zgradi Karađoz-begove medrese i u prostorijama organizacije KAYMEK koje se nalaze u dvorištu Koski-Mehmed pašine džamije.

Prijave na tečajeve se vrše dolaskom u Mostar Yunus Emre Enstitüsü (Maršala Tita 162, 88000 Mostar) prilikom čega je potrebno popuniti aplikaciju (potrebna osobna iskaznica). Za sve druge informacije nazovite Mostar Yunus Emre Enstitüsü (na broj +38736551789).

Institut Yunus Emre također počinje sa novim ciklusom certificiranih tečajeva turskog jezika.

Za one koji posjeduju predznanje iz turskog jezika organizovat će se ispit za određivanje stupnja znanja, od 25. do 27. rujna 2017. godine.

Učenici osnovnih i srednjih škola, studenti Odsjeka za turski jezik i književnost i polaznici KAYMEK kurseva imaju pravo na popust od 50%. Svi studenti univerziteta u Mostaru imaju pravo na popust od 25%.

Kursevi traju tri mjeseca u tijeku kojih će se održati ukupno 72 sata, a cijena (bez popusta) je 100 KM, te knjige 20 KM, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close