Sastanak

Zajednička inicijativa mladih prema Skupštini HNŽ-a

Usuglašena, odnosno usvojena je i potpisana zajednička inicijativa dvije krovne studentske i krovne omladinske organizacije prema Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije o položaju mladih i visokom obrazovanju.
Sci-Tech / Obrazovanje | 14. 12. 2020. u 17:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sastanak predsjednice Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Marije Barun, predsjednika Unije studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru Mirze Lalića i predsjednika Vijeća mladih Grada Mostara Vedrana Raguža održan je u ponedjeljak u Mostaru.

Usuglašena, odnosno usvojena je i potpisana zajednička inicijativa dvije krovne studentske i krovne omladinske organizacije prema Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije o položaju mladih i visokom obrazovanju, uz nadu kako će biti sazvana i održana u skorijem periodu, priopćeno je iz Vijeća mladih Grada Mostara.

Na sastanku se razgovaralo i o drugim problemima mladih, s naglaskom na studentsku populaciju te su načelno dogovorene i buduće zajedničke aktivnosti s ciljem poboljšanja položaja ove populacije.

Potpisnici inicijative se, kao mlade osobe koje dijele zajedničke probleme i interese, nadaju kako će ova zajednička inicijativa, kao i sve naredne naići na odobravanje nadležnih institucija i kako će zajedničkim snagama inicirati rješavanje brojnih problema mladih, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close