Pridružite se

Vijeće mladih Grada Mostara prima nove članove

Rok za prijave je 10 dana, nakon čega će Upravni odbor napraviti selekciju te javno objaviti imena novih članova Vijeća mladih Grada Mostara.
Sci-Tech / Obrazovanje | 03. 11. 2018. u 18:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće mladih Grada Mostara pozvalo je sve mlade tog grada koji žele postati članovi te krovne organizacije mladih Mostara da im se pridruže te da se priključe radu i volontiranju u jednom ili više radnih tijela tog vijeća.

Svi zainteresirani trebaju popuniti prijavni obrazac koji mogu pronaći na facebook stranici Vijeća mladih Grada Mostara, kao i na ostalim društvenim mrežama.

Rok za prijave je 10 dana, nakon čega će Upravni odbor napraviti selekciju te javno objaviti imena novih članova Vijeća mladih Grada Mostara.

Vijeće mladih Grada Mostara je krovna organizacija mladih Grada Mostara, koja okuplja osam omladinskih organizacija, i to: Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, Uniju studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, Vijeće učenika srednjih škola Grada Mostara, Sportski savez Grada Mostara, ELSU Mostar, Aiesec Mostar, OKC Abrašević i Centar za psihološku podršku "Sensus" Mostar.

Kao takva, organizacija zastupa i štiti interese mladih te ostvaruje suradnju s lokalnim vlastima i tijelima lokalne uprave, organizira različite događaje, manifestacije, seminare, edukacije, radionice, debate, sportske manifestacije, kao i mnogobrojne projekte s ciljem promoviranja i poboljšanja položaja mladih u Gradu Mostaru i Bosni i Hercegovini.

Vijeće mladih Grada Mostara čine i četiri radna tijela: Radno tijelo za ekonomiju, turizam i socijalnu zaštitu, potom Radno tijelo za sport i ekologiju, Radno tijelo za kulturu, obrazovanje i volonterizam, te Radno tijelo za suradnju s institucijama vlasti, nevladinim organizacijama i međunarodnu suradnju.

Kopirati
Drag cursor here to close