SCM

Veliki broj studenata želi u mostarski Dom

Uprava centra iznimno je zadovoljna odazivom studenata a razlog tomu vidi u visokoj kvaliteti usluga koje centar nudi studentima.
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 07. 2019. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski centar Mostar obavještava studente starijih studijskih godina koji žele aplicirati na Natječaj za smještaj i prehranu za 2019/2020.godinu, da to mogu to učiniti sve do 24. srpnja u 14.00 sati.

''Zbog velikog broja molbi studenata koji još uvijek nisu završili ljetne ispitne rokove i svoje ocjene upisali u ISS sustav, prijem aplikacija prolongira se do 24. srpnja kako bismo pomogli studentima da apliciraju i u konačnici dobiju svoje mjesto u centru'', kazala je Anita Glibić, glasnogovornica Studentskog centra.

Na natječaj za prijem studenata starijih studijskih godina za akademsku 2019./20. pristigao je već velik broj aplikacija a po ovom natječaju svoje mjesto u centru dobit će 260 studenata.

Uprava centra iznimno je zadovoljna odazivom studenata a razlog tomu vidi u visokoj kvaliteti usluga koje centar nudi studentima.

Rezultate Natječaja studenti mogu očekivati početkom kolovoza a koji će biti objavljeni na oglasnoj ploči centra, web stranici i društvenim mrežama centra te u ostalim medijima, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close