Valja nama preko 2019.

Budući arhitekti i građevinari na konferenciji u Mostaru

Ovogodišnja konferencija broji 25 sudionika, uglavnom su to studenti iz regije ali zanimljivo je da ove godine jedan od sudionika i student iz Istanbula, što je, po riječima organizatora, iskorak dalje.
Sci-Tech / Obrazovanje | 23. 10. 2019. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovogodišnja konferencija se razlikuje od prošla dva izdanja upravo zato što smo u središte našeg programa stavili studente, njihove radove, znanstvene, stručne i diplomske jer smatramo da su oni dovoljno kvalitetni i zanimljivi da bi ih prezentirali'', rekao je to Kristijan Živkušić, predstavnik Studentskog zbora Građevinskog fakulteta i organizator konferencije 'Valja nama preko 2019.' koja je otvorena u Mostaru.

Ovogodišnja konferencija broji 25 sudionika, uglavnom su to studenti iz regije ali zanimljivo je da ove godine jedan od sudionika i student iz Istanbula, što je, po riječima organizatora,  iskorak dalje.

Foto: Bljesak.info / Valja nama preko 2019.

''Konferencija nam je značajna jer uspostavlja nove kontakte i prijateljstva i to nam sigurno pomaže u budućoj građevinskoj i arhitektonskoj struci'', istaknuo je Živkušić.

Konferencija studenata građevinarstva i arhitekture 'Valja nama preko 2019' održava se po treći put od 23. - 26.10. na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Organizatori ovogodišnje konferencije su: Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru, Međunarodna udruga studenata građevinarstva IACES OG Mostar i Studentski zbor Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / Valja nama preko 2019.

Osim izlaganja studentskih radova i pozivnih radova, druženja i zabave, u planu je i predavanje mr.sc. Ladislava Bevande, dipl.inž.građ. pod naslovom "Građevinski inženjer - danas i sutra", izložba radova studenata preddiplomskog studija arhitekture i urbanizma, edukacije i izlet.

 

Kopirati
Drag cursor here to close