Prezentacija projekta

Utvrđeno je stanje pretilosti djece osnovnoškolskog uzrasta na području HNŽ-a

Bit će održana javna prezentacija rezultata znanstveno-istraživačkog projekta "Utvrđivanje stanja pretilosti djece osnovnoškolskog uzrasta na području HNK-a".
Sci-Tech / Obrazovanje | 16. 10. 2018. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Univerzitet ''Džemal Bijedić'' Mostar, Nastavnički fakultet - Odsjek sport i zdravlje, domaćin je javne prezentacije rezultata znanstveno-istraživačkog projekta pod nazivom "Utvrđivanje stanja pretilosti djece osnovnoškolskog uzrasta na području HNK-a".

Projekt je provoden uz podršku i pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti BiH, a u kojem su sudjelovale osnovne škole iz čitave županije.

Voditelj projekta bio je prof.dr. Ekrem Čolakhodžić, koordinator projekta prof.dr. Asim Peco, članovi istraživačkog tima: prof.dr. Rijad Novaković, prof.dr. Damir Đedović, prof.dr. Almir Popo, prof.dr. Azer Korjenić, doc.dr. Adi Palić, mr. Adnan Ademović, Jasmina Kavazović i Emir Veispahić.

Nastavnički fakultet će ugostiti brojne goste iz akademskog, obrazovnog i sportskog života grada Mostara i HNŽ-a imajući za cilj, na osnovu dobijenih rezultata, donošenja jasnih zajedničkih zaključaka i potrebnih budućih aktivnosti za osiguranje bolje i zdravije budućnosti djece i mladih u gradu Mostaru i HNŽ-u.

Prezentacija i dikusija će se održati 19. listopada 2018. godine u prostorijama Nastavničkog fakulteta (učionica 206.) sa početkom u 10 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close