sa 2 nova programa

Upisi za Helen Doron školu su u tijeku

Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 09. 2017. u 11:24 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pored postojećih programa, po prvi put u Mostaru, nudimo 2 potpuno nova programa.

1. Polly Reads and WritesDjeca uče pričati, čitati i pisati na engleskom jeziku i pri tome grade samopouzdanje. Učenje u učionici obogaćeno je jedinstvenom Helen Doron Read aplikacijom.

Ovaj poseban tečaj uči djecu osnovama čitanja i pisanja na engleskom jeziku. Zanimljivi materijali koji se koriste, kako u učionici tako i kod kuće, pomažu djeci usvojiti vještine slušanja, pričanja, fonetike i čitanja riječi kao cijeline, te pisanja.

Helen Doron Read aplikacija koja je napravljena da se koristi uz materijale sa sata, omogućava vašem djetetu samostalno učenje izvan učionice vježbajući tako važne vještine za učenje jezika. Aplikacija donosi sjajne priče za djecu s tekstom i animacijama. Djeca čitaju u opuštenom okruženju kreirajući vlastiti ritam.

2. A Tale of Two Tails

Naučite tečno govoriti i razumijeti engleski jezik.Usvojite napredni vokabular i rečenične strukture kroz glazbenu produkciju od 3 činao princu i princezi iz zemlje Pawland.

Ovaj uzbudljivi tečaj temelji se na originalnoj drami u 3 čina.Uključuje pjevanje,ples i dijaloge, koji učenje naprednog vokabulara, fonetike i gramatike čine veoma zabavnim. Djeca također usvajaju dramske vještine i vještine samoizražavanja.

Provjerite zašto je Helen Doron svjetski broj 1 u učenju engleskog jezika.
Prijavite se na besplatni ogledni sat na broj 063/916-000 ili na mail [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close