'Budi što jesi, studiraj što želiš'

Sarajevski univerzitet poziva studente da budu ono što jesu, a to je ...

Mogu se informirati o uvjetima i kriterijima upisa, natječajnim procedurama na sva tri ciklusa studija, načinima studiranja, školarinama, mogućnostima online upisa te interaktivnim mapama Sarajeva.
Sci-Tech / Obrazovanje | 05. 03. 2020. u 16:15 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kampanjom 'Budi što jesi, studiraj što želiš' Univerzitet u Sarajevu (UNSA) i ove godine prezentira više od 500 studijskih programa fakulteta i akademija, kao i sve prednosti i mogućnosti koje se nude mladim ljudima u okvirima djelovanja te najstarije i najprestižnije obrazovne i znanstvene institucije u BiH.

U priopćenju za javnost UNSA navodi da su za ovu godinu odlučili svim učenicima, roditeljima i pedagoškim djelatnicima pomoći pri profesionalnoj orijentaciji.

U razdoblju od ožujka do rujna ove godine, kroz kampanju 'Budi što jesi, studiraj što želiš', pružit će mladim ljudima krucijalnu pomoć pri odabiru buduće profesije i to kroz inovirane pristupe informiranja putem društvenih mreža.

Mogu se informirati o uvjetima i kriterijima upisa, natječajnim procedurama na sva tri ciklusa studija, načinima studiranja, školarinama, mogućnostima online upisa te interaktivnim mapama Sarajeva sa svim, za buduće studente, značajnim lokacijama Univerziteta u Sarajevu.

Univerzitet u Sarajevu u sedam desetljeća rada njegovao je i razvijao znanje iz svih oblasti društvenih, humanističkih, medicinskih, prirodno-matematičkih i biotehničkih, te tehničkih znanosti i umjetnosti.

''Time je zaslužio epitet respektabilne znanstvene institucije koja nudi niz prepoznatljivih, kvalitetnih studijskih programa usporedivih s većinom razvijenih studija u svijetu'' – priopćio je Odjel za odnose s javnošću UNSA.

Kopirati
Drag cursor here to close