Super prilika

Univerzitetski debatni klub prima nove članove

Debatni klub je idealna prilika za razvijanje verbalnih, retoričkih i prezentacijskih vještina koje su prijeko potrebne svim studentima.
Sci-Tech / Obrazovanje | 14. 04. 2018. u 08:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Debatni klub Univerziteta "Džemal Bijedić" koji djeluje pri Uniji studenata u narednom periodu vršit će reevidenciju članstva, te ovim putem poziva sve zainteresirane studente Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, da se aktivnije uključe u rad Debatnog kluba.

Debatni klub je idealna prilika za razvijanje verbalnih, retoričkih i prezentacijskih vještina koje su prijeko potrebne svim studentima. U sklopu Debatnog kluba u prethodnom periodu realizirano je niz javnih rasprava, debata, diskusija te debatnih natjecanja. Misija djelovanja Debatnog kluba jeste da na mjesečnoj bazi obrađuje aktualne teme, te na taj način pruža priliku mladim ljudima da argumentirano diskutiraju, te iznađu adekvatna rješenja za sve probleme s kojima se susreću mladi Grada Mostara, ali i šire društvene zajednice, kojih je, bez sumnje, puno.

Ovim putem, još jednom, Unija studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru poziva sve zainteresirane da se aktivnije uključe u rad Debatnog kluba, a aplikacijski obrazac mogu popuniti na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close