Materijal za rad

Učenici Srednje turističko-ugostiteljske škole Mostar dobili vrijednu donaciju

U odjelima za zanimanje pomoćni kuhar/slastičar obrazuje se 17 učenika o kojima škola sustavno vodi brigu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 20. 09. 2018. u 15:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Julineta Jurić, pedagoginja u Srednjoj turističko-ugostiteljskoj školi Mostar, uručila je vrijednu donaciju materijala za rad u nastavi odjelima učenika s poteškoćama u razvoju.

U odjelima za zanimanje pomoćni kuhar/slastičar obrazuje se 17 učenika o kojima škola sustavno vodi brigu.

Osim materijala potrebitih u nastavi uprava škole na čelu s ravnateljem Perkanom Pervanom vodi brigu o prijevozu za sve učenike, a svakodnevno je osiguran i kuhani obrok kojeg učenici pripravljaju sa svojim profesorima u zajedničkoj kuhinji.

''Mladi su naša najveća investicija, a ulaganje u našu mladost je temeljna zadaća i odgovornost čitavog našega društva“, istaknula je Jurić i dodala kako razvijena društva ciljano ulažu u projekte namijenjene obrazovanju mladih.

''Sustavno trebamo voditi računa o obrazovanju i odgoju naših učenika. Trebamo im osigurati uvjete za rad, a tu mislimo i na potrošne materijale koji se koriste u nastavi. Veoma su se obradovali poklonima i vjerujem kako će im materijali biti od koristi“, kazala je Jurić..

Rekla je i kako ''mlade trebamo motivirati, pokazati im kako ustrajati u svojim ciljevima''.

''Našoj mladosti moramo osigurati uvjete koji će jamčiti njihov ostanak na ovim prostorima. To je primarna zadaća moga programa i za to ću se najviše zalagati“, zaključila Julineta Jurić

Kopirati
Drag cursor here to close