Udruga Epsilon

U Posušju Sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Maturanti će tu moći predstavnike fakulteta pitati sve što ih zanima, a oni će se potruditi dati im najbolje odgovore i savjete iz osobnih iskustava.
Sci-Tech / Obrazovanje | 24. 09. 2019. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Udruga Epsilon / Ilustracija

Udruga Epsilon i ove godine za maturante Županije Zapadnohercegovačke u Posušju organizira Sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Poznajući koliko se maturanti, budući studenti, muče s raznoraznim pitanjima oko odabira fakulteta, studentskog doma, državne mature i slično, mladi iz Udruge Epsilon su odlučili nastaviti s organiziranjem već tradicionalnog Sajma fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Sajam će se održati u petak, 27. rujna, i sastojat će se od dva dijela:

  • prvi dio je prezentacijski i počinje u 11:00 sati, gdje će u kinodvorani u Posušju dvoje studenata održati zanimljivo i poučno predavanje sa zabavnim i informativnim sadržajem o životu prosječnog zagrebačkog studenta
  • drugi dio predstavlja sam sajam gdje će u sportskoj dvorani u Posušju biti štandovi sa svim fakultetima, uključujući i one koji ne pripadaju Sveučilištu u Zagrebu.

Maturanti će tu moći predstavnike fakulteta pitati sve što ih zanima, a oni će se potruditi dati im najbolje odgovore i savjete iz osobnih iskustava.

Iz Udruge Epsilon pozivaju sve maturante Županije Zapadnohercegovačke da 27. rujna dođu na sajam i pomognu sebi u odabiru životne odluke.

Kopirati
Drag cursor here to close