12. i 13. lipnja

U Mostaru studentsko natjecanje u kreiranju marketing kampanja

Studenti Ekonomskog fakulteta i multidisciplinarnog studija Poslovna informatika su u proteklom semestru kreirali marketing projekte, istraživačke studije i promotivne kampanje za poslovne partnere i prijatelje Fakulteta i Univerziteta.
Sci-Tech / Obrazovanje | 11. 06. 2018. u 09:15 Bljesak.info
Kopirati

Ekonomski fakultet Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru i Fondacija Konrad Adenauer Sarajevo, 12. i 13. lipnja u prostorijama tog fakulteta organiziraju XIV. natjecanje studenata u marketing planiranju.

Naime, studenti Ekonomskog fakulteta i multidisciplinarnog studija Poslovna informatika su u proteklom semestru kreirali marketing projekte, istraživačke studije i promotivne kampanje za poslovne partnere i prijatelje Fakulteta i Univerziteta.

Pored ostaloga, istraživali su tržište, dizajnirali i profilirali poslovne i marketing strategije, koncipirali kreativna rješenja, dali prijedloge za unapređenje poslovanja po svim elementima marketing miksa analiziranih kompanija.

Projekti će biti predstavljeni pred nastavnim osobljem, generalnim i marketing menadžerima poduzeća, gostima iz gospodarskog, kulturnog i javnog života Grada Mostara.

 Profesionalni žiri sastavljen od nastavnog osoblja i stručnjaka iz oblasti marketinga po okončanju manifestacije će proglasiti tri najbolja studentska tima, kojima je organizator pripremio prigodne nagrade, priopćeno je iz Ekonomskog fakulteta.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kopirati