12. i 13. lipnja

U Mostaru studentsko natjecanje u kreiranju marketing kampanja

Studenti Ekonomskog fakulteta i multidisciplinarnog studija Poslovna informatika su u proteklom semestru kreirali marketing projekte, istraživačke studije i promotivne kampanje za poslovne partnere i prijatelje Fakulteta i Univerziteta.
Sci-Tech / Obrazovanje | 11. 06. 2018. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekonomski fakultet Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru i Fondacija Konrad Adenauer Sarajevo, 12. i 13. lipnja u prostorijama tog fakulteta organiziraju XIV. natjecanje studenata u marketing planiranju.

Naime, studenti Ekonomskog fakulteta i multidisciplinarnog studija Poslovna informatika su u proteklom semestru kreirali marketing projekte, istraživačke studije i promotivne kampanje za poslovne partnere i prijatelje Fakulteta i Univerziteta.

Pored ostaloga, istraživali su tržište, dizajnirali i profilirali poslovne i marketing strategije, koncipirali kreativna rješenja, dali prijedloge za unapređenje poslovanja po svim elementima marketing miksa analiziranih kompanija.

Projekti će biti predstavljeni pred nastavnim osobljem, generalnim i marketing menadžerima poduzeća, gostima iz gospodarskog, kulturnog i javnog života Grada Mostara.

 Profesionalni žiri sastavljen od nastavnog osoblja i stručnjaka iz oblasti marketinga po okončanju manifestacije će proglasiti tri najbolja studentska tima, kojima je organizator pripremio prigodne nagrade, priopćeno je iz Ekonomskog fakulteta.

Kopirati
Drag cursor here to close