JU Srednja tekstilna i poljoprivredna škola Mostar

U Mostaru novi smjer za srednjoškolce - Kozmetički tehničar

Kako navode iz škole, već u rujnu svi koji budu zainteresirani moći će biti dio ovog deficitarnog i modernog zanimanja.
Sci-Tech / Obrazovanje | 11. 06. 2020. u 06:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JU Srednja tekstilna i poljoprivredna škola Mostar pokreće novi smjer - Kozmetički tehničar, kojega do sada nije bilo u Mostaru. Kako navode iz škole, već u rujnu svi koji budu zainteresirani moći će biti dio ovog deficitarnog i modernog zanimanja.

"Odluku o pokretanju novog zanimanja donijeli smo prepoznavši potrebe tržišta i sve veći trend u obavljanju uslužnih djelatnosti. Iz navedenog razloga odlučili smo budućim srednjoškolcima ponuditi ovo perspektivno zanimanje i učiniti im dostupnim školovanje za kozmetičkog tehničara. S obzirom na to da smo već počeli dobivati upite o navedenom zanimanju sigurni smo da će isti biti prepoznat među srednjoškolcima i srednjoškolkama kao atraktivan smjer" istakla je direktorica škole, Amela Begović.

Pored Kozmetičkog tehničara, Srednja tekstilna i poljoprivredna škola Mostar budućim srednjoškolcima će ponuditi i sljedeće smjerove: Modni dizajner, Poljoprivredni tehničar - fitofarmaceut, Frizer, te za učenike s invaliditetom zanimanja PK/KV cvjećar i PK/KV krojač.

Za više informacija možete kontaktirati Školu!

Kontakt informacije:
Sjeverni logor bb
036 / 570-034 [email protected]
Facebook stranica: https://www.facebook.com/tekstilnapoljoprivrednafrizerska/
Instagram profil: https://www.instagram.com/tekstilna_poljoprivredna_skola/?hl=hr

Kopirati
Drag cursor here to close