Međunarodni Kongres

U Mostaru će se pričati o debljini

Međunarodni Kongres o debljini u petak u Mostaru
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 06. 2019. u 15:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi BiH Kongres o debljini s međunarodnim sudjelovanjem i 8. simpozij "Novosti u gastroentereologiji", na kojima se očekuje dolazak eminentnih stručnjaka iz cijelog svijeta, održat će se od 21. do 23. lipnja, u hotelu Mepas u Mostaru. 

Stručnjaci će na kongresu kroz zanimljiva predavanja iznijeti najnovija saznanja u pristupu i liječenju bolesti debljine, a poseban fokus bit će na primarnoj prevenciji, ulozi obiteljskog liječnika i promociji zdravih stilova života. 

Sudjelovat će endokrinolozi, gastroenterolozi, obiteljski liječnici, psihijatri, nutricionisti, kineziolozi, anesteziolozi i kirurzi, a svečanost u povodu početka Kongresa, na kojoj će osim liječnika nazočiti i mnogi uglednici iz političkog i društvenog života BiH, održat će se u petak, 21. lipnja u dvorani Queen hotela Mepas, s početkom u 20 sati. 

Organizatori događaja su Udruga "Društvo za debljinu" u BiH, Asocijacija gastroenterologa i hepatologa BiH, Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru i Sveučilišna klinička bolnica (SKB) Mostar. 

Konferencija za medije bit će upriličena prije svečanog početka Kongresa u petak, 21. lipnja, s početkom u 19.30 sati, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću SKB-a Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close