Pravi put

U Grudama se otvara Co Working space

Udruga “PRAVI PUT” uskoro otvara Co Working space u svojim prostorijma na lokaciji Ledinac, Grude
Sci-Tech / Obrazovanje | 01. 10. 2019. u 11:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Co-Working space u Grudama

Co-Working space namijenjen je pojedincima i timovima s poslovnim idejama, startupima, IT poduzećima i stručnjacima, svim studentima, freelancerima, turistima i putnicima kojima je potreban prostor za rad te svim osobama koje žele ostvariti poslovne kontakte, dobiti mentorsku podršku i postati dijelom coworking zajednice…. te puno puno drugoga…

 Otkrivamo dio:

  • Rad iz zajedničkog prostora
  • 100/100 Mbps optički net
  • Pristup mreži mentora i profesionalaca
  • Sleep place
  • Pet friendly
  • 24/7
  • Hortilultura
  • Coffe break
  • Free library

Model coworkinga mogao bi postati potencijalni dobar model suradnje između svih sektora društva i inovacija . Ubuduće će to biti poboljšanje za pojednostavljenje rada coworking prostora i davanje poticaja freelancerima, udaljenim radnicima, pojedincima, start-apima i malim tvrtkama da ih koriste.

Iz tog razloga, javne politike o suradničkim aktivnostima moraju se osmisliti i provoditi pod uvjetom da se ekonomski poticaji za korištenje coworking prostora, daju određene definicije i razviju pravni okvir za nove tvrtke osnovane u coworking prostorima.

Shodno iskustvu koje imamo u zadnjih pet godina rada, smatramo da će ovo biti dobar pokazatelj za mlade, i sve one koji se u budućnosti vide kao freelanceri ili budući poslodavci sa novim start-up idejama, kažu iz Udruge Pravi put.

Za razliku od korporativnog ureda, coworking prostor čine ljudi koji rade za razne tvrtke, projekte i pothvate. Kroz te različite ljude mogli bismo steći vezu. Čak možemo pronaći ljude koji bi mogli ponuditi posao i čak surađivati na istom projektu.

Ovo se uvelike razlikuje od uobičajenog ureda kakav danas zamišljamo. Ne bismo tamo imali vezu jer svi rade za istu tvrtku.

Udruga radi sa svojim aktivnostima na području čitave BiH, te i šire. Od 2015 godine na području Hercegovine su završeni neki od važnih projekata sa vladinim sektorom, raznim organizacijama kako domaćim tako i inozemnim, nevladinim sktorom, vijećem mladih raznih općina i slično.

Svrha i ciljevi Udruge su podrška, umrežavanje, razmjena podataka, Edukacija u mnogim područjima gdje sa našim timom od nekoliko stručnjaka od informatičara, stručni suradnika za pisanje EU projekta, NLP mentore, itd… imamo volju, afirmaciju i cilj drugima prenijeti svoje stečeno iskustvo i znanje.

Udruge ''Pravi Put'' koja je osnovana 2015, godine i radimo na području čitave BiH.. najviše je bazirana na područjima podrške i edukacije., itd više na web linku  www.udrugapraviput.com.

Kopirati
Drag cursor here to close