(ZAJEDNO) za zdrav život

Trećoj osnovnoj školi uručena sredstva za implementaciju projekta 'Čiste ruke zdrav život'

Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 09. 2017. u 10:36 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je projekt 'Čiste ruke zdrav život', koji su kreirali učenici i djelatnici Treće osnovne škole iz Mostara, izabran među 10 pobjedničkih projekata u sklopu kampanje 'dm (ZAJEDNO) za zdrav život', sve je spremno i za njegovu implementaciju, tvrde iz kompanije dm.

S tim ciljem danas su predstavnici kompanije dm ovoj školskoj ustanovi uručili ček u vrijednosti od 740 KM, koliko je potrebno da se ova ideja sprovede u djelo.

''Sretni smo što su naši kupci sudjelovanjem u inicijativi 'dm (ZAJEDNO) za zdrav život' dali svoj glas projektima koje su smatrali značajnim te samim tim prepoznali i ovaj projekt te nastojanja učenika i djelatnika Treće osnovne škole iz Mostara da unaprijede higijenske uvjete u školi i potaknu na razvijanje higijenskih navika koje su preduvjet za zdravlje i prevenciju mnogih bolesti'', izjavila je Sara Maleč koja je u utorak posjetila školu i u ime kompanije dm uručila ček ravnatelju škole Stipi Vrljiću.

''Tim naše kompanije, koji je od samog početka radio na kampanji '(ZAJEDNO) za zdrav život', pratit će tijek realizacije projekta i biti podrška školi u njegovom provođenju'', dodala je Maleč.

U narednom periodu predstavnici kompanije dm će posjetiti i preostalih devet škola u Bosni i Hercegovini čiji su projekti osvojili najveći broj glasova tijekom kampanje te uručiti sredstva za njihovu implementaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close