Mostar

Treći susret Napretkovog tečaja copywritinga posvećen naslovu

Polaznici Napretkovog besplatnog tečaja copywritinga upoznali su se s pravilima za osmišljavanje zanimljivog i kvalitetnog naslova koji će zainteresirati čitatelja za nastavak čitanja te su stečeno znanje primijenili kroz praktične vježbe na kojima s
Sci-Tech / Obrazovanje | 18. 09. 2020. u 08:45 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Treći susret Napretkovog tečaja copywritinga posvećen naslovu

Treće predavanje tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga, od planiranih osam, u organizaciji HKD Napredak Glavna podružnica Mostar, završilo je u četvrtak u Narodnoj knjižnici HNŽ-a, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Voditelj tečaja, profesionalni SEO copywriter i voditelj odjela digitalnog marketinga tvrtke IT Odjel Marko Suton, posvetio je treće predavanje iz copywritinga najvažnijem dijelu svakog teksta – naslovu.

Polaznici Napretkovog besplatnog tečaja copywritinga upoznali su se s pravilima za osmišljavanje zanimljivog i kvalitetnog naslova koji će zainteresirati čitatelja za nastavak čitanja te su stečeno znanje primijenili kroz praktične vježbe na kojima su usavršavali usvojeno znanje.

Također, tijekom trećeg susreta, polaznici tečaja saznali su nešto više o Davidu Ogilvyju, jednom od najutjecajnijih osoba iz svijeta copywritinga, kao i o formuli za pisanje PAS, koja svoju primjenu najbolje iskazuje kroz primjenu na kratkim tekstovima, kao, recimo, postovima na društvenim mrežama.

Iduće, četvrto predavanje, zakazano je za ponedjeljak, 21. rujna na kojem će se polaznici Napretkovog tečaja copywritinga detaljnije upoznati s kreiranjem i primjenom prvog paragrafa (odlomka) u tekstu, novinarskom formulom 5W+H te kreiranjem PR teksta.

Kopirati
Drag cursor here to close