Zaljubljenici u psihologiju

Tjedan psihologije u Mostaru

Pozivaju se studenti Sveučilišta u Mostaru  kao i ostali zaljubljenici u psihologiju na Tjedan psihologije.
Sci-Tech / Obrazovanje | 23. 04. 2018. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Tjedan psihologije se održati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, od ponedjeljka 23. do petka 27. travnja 2018. godine.

Zabavno - informativne aktivnosti u okviru tjedna Psihologije namijenjene su studentima, učenicima završnih razreda srednjih  škola, kao i svima ostalima koji žele saznati ponešto o psihologiji i načinu na koji psiholozi dolaze do bitnih spoznaja. Kroz tjedan će se održati raznorazne radionice i interaktivna predavanja sa zanimljivim sadržajima na kojima su radili i pripremali ih studenti zajedno s djelatnicima Studija psihologije u svrhu promicanja znanja iz psihologije i njene popularizacije.

Kako rješavati probleme, kako odabrati zanimanje, kako uspješno učiti, što se to radi na studiju psihologije, što utječe na samopoštovanje samo su neka od pitanja kojih će se dotaknuti izlagači. Neke od tema koje će biti obrađene ticat će se mentalnog zdravlja, emocionalne regulacije, eksperimenta u psihologiji, kao i aktualnih tema kao što je cyberbullying.

Foto: Udruga Mentalist / Tjedan psihologije

Uz sve to prikazat će se i film 'Gifted', a u prostorijama fakulteta bit će postavljeni pultovi sa zanimljivostima.

''Podržite vašim dolaskom udrugu studenata Studija psihologije Mentalist i naš Studij psihologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru'', navedeno je u priopćenju Udruge studenata Studija psihologije Mentalist.

 

Kopirati
Drag cursor here to close