„Džemal Bijedić“

Tjedan međunarodne suradnje na mostarskom Univerzitetu

Nizom sadržaja su obilježeni Erasmus dani.
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 10. 2018. u 16:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radionicom kako aplicirati za mobilnost, danas je uspješno završen Prvi Tjedan međunarodne suradnje na Univerzitetu „Džemal Bijedić“ u Mostaru koji je trajalo od 15.10. do 19.10. 2018. godine. Nizom sadržaja su obilježeni Erasmus dani.

U utorak 16.10.2018. održan je Dan međunarodne suradnje tijekom kojeg su predstavljeni programi razmjena na koje studenti, nastavno i administrativno osoblje Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru mogu aplicirati.

Događaju je prisustvovalo preko 100 sudionika, prisutni su vidjeli 100 minuta prezentacija, predstavljena su 34 partnerska univerziteta i 4 programa.

Foto: PR /  Prvi Tjedan međunarodne suradnje na Univerzitetu „Džemal Bijedić

U srijedu 17. 10. studenti su prisustvovali prezentaciji Međunarodne ljetne škole u Mostaru iz oblasti ljudskih prava i socijalnog poduzetništva koju Univerzitet organizira zajedno sa Sveučilištem u Mostaru i Univerzitetom jugoistočne Norveške.

U četvrtak 18.10. su studenti organizirano posjetili deveti Sajam stipendija u Sarajevu. 19.10. u petak su studenti mogli prisustvovati prezentaciji rada Konrad Adenauer Fondacije i da od studenta koji su bili na mobilnosti saznaju kako uspješno aplicirati na programe mobilnosti, priopćeno je.

Prvi tjedan međunarodne suradnje je rezultat provođenja aktivnosti Erasmus+ projekta izgradnje kapaciteta „Jačanje internacionalizacije u viskom obrazovanju u BiH“ (akronim STINT).

Kopirati
Drag cursor here to close