Hello :)

Tečajevi engleskog jezika u agenciji Verbum

Sci-Tech / Obrazovanje | 08. 09. 2017. u 13:05 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija Verbum kao škola stranih jezika pod vodstvom profesorice Željke Žulj postoji od 1995. godine. Nalaze se u plavoj zgradi u mostarskom naselju Vatikan i godinama održavaju tečajeve engleskog jezika za uzraste od 6 do 66 godina. Ove godine uvode i inovaciju – pripreme za državnu maturu u Hrvatskoj i Cambridge ESOL ispite.

„Uvidjeli smo kako sve veći broj srednjoškolaca odlučuje polagati državnu maturu u Hrvatskoj pa smo odlučili ove godine pozvati sve zainteresirane srednjoškolce u našu malu učionicu gdje ćemo na kreativan i zabavan način održavati pripreme za ispit iz engleskog jezika po standardima ispita na državnoj maturi u Hrvatskoj,“ rekla nam je Jelena Rozić, jedna od profesorica u agenciji.

Pripreme će se održavati u obliku tečaja koji će trajati od 18.9. do 1.6. po programu koji će biti prilagođen polaganju ispita na državnoj maturi. No osim toga, zainteresirani učenici imat će priliku polagati i Cambridgeov ESOL ispit čija je diploma priznata u cijelome svijetu.

„Iz naše učionice izašla su djeca koja su danas postala uspješni ljudi s adresama diljem zemaljske kugle. Čak i oni koji su se vratili ovdje nakon studija sad su s druge strane profesorskog stola, kao što je slučaj sa mnom i još nekoliko kolegica,“ dodaje Jelena. „Generacije su prošle kroz naša vrata i ponosni smo što svih ovih godina pratimo trendove, ali ne odustajemo od onog najvažnijeg – učenja stranih jezika kroz zabavu i smijeh.“

Osim ovog novog programa, škola nastavlja s dosadašnjim radom i drži tečajeve i za osnovnoškolce uz kreativne i interaktivne materijale te individualne tečajeve za odrasle, kao i tečajeve hrvatskog kao stranog jezika za strance.

Cijena tečaja iznosi 450 maraka s mogućnošću plaćanja u ratama i popustom na drugo dijete u obitelji.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem Facebook stranice – Verbum škola stranih jezika, na broj telefona +38763435915 ili putem maila: [email protected].

Upisi počinju 11.9. i održavat će se svaki dan od 18 do 20 sati u prostorijama agencije na adresi Biskupa Buconjića 1a.

Kopirati
Drag cursor here to close