EducationUSA

Sudjeluj u online predstavljanju američkih fakulteta

Čak 23 institucije visokog obrazovanja iz SAD će se predstavit na online sajmu
Sci-Tech / Obrazovanje | 29. 05. 2020. u 15:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

EducationUSA, globalna savjetodavna mreža za visokoškolsko obrazovanje u Sjedinjenim Američkim Državama, organizira prvi EducationUSA SEE online sajam američkog visokog obrazovanja, priopćeno je u petak iz EducationUSA Mostar.

Čak 23 institucije visokog obrazovanja iz SAD će se predstavit na online sajmu u četvrtak, 4. lipnja od 14 do 17 sati i u srijedu, 10. lipnja od 18 do 21 sati.

Online sajam je, navode, jedinstvena prilika za sve studente i srednjoškolce da iz prve ruke, od predstavnika fakulteta i EducationUSA savjetnika saznaju o opcijama za studiranje (bachelor, master, doktorske studije) i stipendiranje studija u Sjedinjenim Američkim Državama.

''Na Sajmu će također biti dostupne EducationUSA virtualne sobe na lokalnim jezicima u kojima će savjetnici s šireg područja Balkana vršiti informativne prezentacije i odgovarati na sva pitanja. To također čini sjajnu priliku i za sve roditelje koji bi željeli da saznaju više o opcijama upisa studija u SAD za svoju djecu, da dođu i raspitaju se oko stvari koje ih interesiraju, bez obaveze poznavanja engleskog jezika'', stoji u priopćenju.

Registracija za sajam je u potpunosti besplatna za sve zainteresirane. Kako bi se registrirali za sajam, pogledajte poveznicu.

Za više informacija o sveučilištima sudionicima sajma, pogledajte brošuru na poveznici ili posjetite poveznicu.

Organizatori pozivaju da se na poveznici pridružite EducationUSA BiH Viber grupi, gdje imate priliku slati sva pitanja u vezi sajma.

Kopirati
Drag cursor here to close