Najava tribine

Studentski zbor organizira javnu tribinu

Iz Studentskog zbora su pozvali sve studente da nazoče tribini kako bi svojim prijedlozima pomogli u transparentnom radu XVIII. saziva Studentskog zbora.
Sci-Tech / Obrazovanje | 15. 01. 2018. u 08:58 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru organizira javnu tribinu pod nazivom  ''Gdje će ići mojih 10 KM?'', koja će biti održana u utorak, 16. siječnja 2018. godine u amfiteatru 'Sokrat' Filozofskog fakulteta s početkom u 16 sati.

Na tribini će biti predstavljen rad i aktivnosti XVIII. Saziva Studentskog zbora te kreiranje proračuna za akademsku 2018./19. godinu.

Iz Studentskog zbora su pozvali sve studente da nazoče tribini kako bi svojim prijedlozima pomogli u transparentnom radu XVIII. saziva Studentskog zbora. Za vrijeme trajanja tribine bit će postavljena i Info kutija gdje će se moći anonimno ubaciti prijedlozi te tako iskazati svoje mišljenje i savjete kada je rad Zbora u pitanju.

Također, na Facebook stranici Studentskog zbora snimat će se prijenos uživo tijekom tribine, kako bi i studenti koji nisu u mogućnosti biti prisutni mogli postavljati pitanja i davati prijedloge.

NAPOMENA: Predstavnici svih studentskih udruga/organizacija koje planiraju aplicirati za financijsku podršku Zbora moraju sudjelovati na tribini zbog planiranog informativnog razgovora s Predsjedništvom Zbora nakon tribine.

Kopirati
Drag cursor here to close