Prikupljaju donacije

Studenti Sveučilišta traže pomoć za sudjelovanje na Mašinijadi

Pet godina za redom mostarski studenti vraćaju se sa ''Mašinijade'' s brojnim medaljama, kako iz znanja, tako i iz sporta.
Sci-Tech / Obrazovanje | 12. 03. 2019. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru (FSRE SUM) pozivaju sve domaće tvrtke, privatne i javne institucije da ih podrže kako bi ostvarili odlazak na ''Mašinijadu 2019'' koja će se održati u Bečićima u Crnoj Gori, priopćeno je iz Studentskog zbora FSRE-a.

Kako navode, studenti već nekoliko godina tradicionalno sudjeluju na 'Mašinijadi', susretu svih strojarskih fakulteta sa prostora bivše Jugoslavije, odnosno natjecanja u znanju, sportu i vještinama te druženje sa drugim studentima samo su neke od aktivnosti ovog susreta. 

Pet godina za redom mostarski studenti vraćaju se sa ''Mašinijade'' s brojnim medaljama, kako iz znanja, tako i iz sporta. 

''Imajući u vidu značaj ovog putovanja i skromne materijalne mogućnosti studenata, pozivamo sve lokalne tvrtke i institucije, da u skladu sa njihovim mogućnostima sudjeluju u financiranju ovog, za nas važnog događaja, gdje promoviramo Fakultet, Sveučilište, grad, državu i sve ostale koji na bilo koji način podrže odlazak studenata našeg Sveučilišta na 'Mašinijadu 2019' '', kazao je predsjednik Studentskog zbora FSRE-a Zdravko Grubešić. 

Ovogodišnja ''Mašinijada'' održat će se u razodblju od 30. travnja do 4. svibnja 2019. godine te će ovo biti njezino pedeset deveto izdanje. 

''Ukoliko želite podržati studente i biti dio ove pozitivne priče za više informacija možete kontaktirati predstavnika Studentskog zbora Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Zdravka Grubešića na broj: 063 855 869 ili na mail [email protected]'', navode u priopćenju iz Zbora.

Kopirati
Drag cursor here to close