Nova znanja

Mostarski studenti psihologije u Novom Sadu

Neke od aktualnih tema u sklopu ove konferencije su se bavile povezanosti između postavljanja ''selfija'' na Snapchatu sa samopoštovanjem i perfekcionizmom, utjecajem cyberbullinga na mentalno zdravlje.
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 11. 2019. u 08:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Mostarski studenti psihologije u Novom Sadu

Studenti Studija psihologije iz Mostara, njih ukupno 57 u organizaciji Udruge studenata psihologije Mentalist aktivno su sudjelovali na znanstveno-stručnoj konferenciji pod nazivom Savremeni trendovi u psihologiji.

Foto: PR / Mostarski studenti psihologije u Novom Sadu

Konferencija je održana od 24. do 26. listopada na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu prilikom koje su izložene sve nove spoznaje i istraživanja iz psihologije na ovim područjima. 

Foto: PR / Mostarski studenti psihologije u Novom Sadu

Posjetitelji su imali priliku poslušati sve nove spoznaje i istraživanja iz psihologije, a sam program je bio raznolik te je obuhvaćao sva područja psihologije poput kliničke, organizacijske, socijalne, ali i dječje i kognitivne psihologije.

Foto: PR / Mostarski studenti psihologije u Novom Sadu

''Neke od aktualnih tema u sklopu ove konferencije su se bavile povezanosti između postavljanja ''selfija'' na Snapchatu sa samopoštovanjem i perfekcionizmom, utjecajem cyberbullinga na mentalno zdravlje, pitanjem je li kriza srednjih godina mit ili istina, zašto su ljudi pohlepni, karakteristikama delikvenata i djece sa psihopatijom te brojnim drugim'' - kazali su budući mladi mostarski psiholozi.

 

Kopirati
Drag cursor here to close