Media Boot Camp

Studenti dva ekonomska fakulteta u Mostaru ''pale svjetlo za mlade u BiH''

Studenti se natječu u izradi projekata i osmišljavanju kreativnih kampanja financiranih od strane Izaslanstva Europske unije u BiH.
Sci-Tech / Obrazovanje | 11. 02. 2018. u 15:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Univerzitet ''Džemal Bijedić''  / Mostarski studenti na Media Boot Campu

U petak, 9. veljače, počeo je četverodnevni Media Boot Camp u Konjicu na kojem sudjeluju studenti 14 fakulteta s javnih sveučilišta u Bosni i Hercegovini.

Studenti se natječu u izradi projekata i osmišljavanju kreativnih kampanja financiranih od strane Izaslanstva Europske unije u Bosni i Hercegovini.

Među sudionicima su i studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru: Esmeralda Šuta, Edna Voloder, Hamdo Karaga i Almin Pilav te studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru: Franjo Skoko, Daria Ravlić, Ana Aničić i Marija Vranjković.

Ovi studenti čine crveni tim koji će kao i ostali timovi koji sudjeluju na ovom natjecanju u sljedećem razdoblju nastojati osmisliti i realizirati kreativne i inovativne kampanje o problemima mladih ljudi u Bosni i Hercegovini.

Sve kampanje koje će ove godine biti financirane od strane Europske unije, će biti realizirane pod okriljem okvirnog slogana ''Upalimo svjetlo za mlade''.

U ugodnoj atmosferi i ambijentu Garden City hotela u Konjicu mostarski studenti uživaju u druženju s ostalim kolegama i u zanimljivim i interaktivnim predavanjima izlagača specijaliziranih za različite oblasti.

''Poželimo sreću mostarskim studentima na putu ka ostvarivanju što boljeg rezultata. S nestrpljenjem očekujemo finalizaciju njihove kampanje u nadi da ih ista vodi u Bruxelles'', navode iz Univerziteta ''Džemal Bijedić''.

Kopirati
Drag cursor here to close