Želim da ovo što prije prođe

Što desetogodišnjaci poručuju medicinskim djelatnicima SKB-a Mostar?

Iako je teško i neizvjesno vrijeme u kojem živimo, sigurno će pogled na ove dječje radove unijeti dašak radosti i osmjeh na lice naših medicinskih djelatnika
Sci-Tech / Obrazovanje | 08. 04. 2020. u 23:25 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: SKB Mostar / Jedan od dječijih radova

Učenici četvrtih razreda Osnovne škole Petra Bakule iz Mostara ovih su dana bili vrijedni i kreativni te su odlučili, uz podršku svojih roditelja i učiteljica: Maje Čović, Ivane Planinić, Marije Jurić i Dajane Pažin, poslati poruke djelatnicima SKB Mostar kao vid podrške u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Iako je teško i neizvjesno vrijeme u kojem živimo, sigurno će pogled na ove dječje radove unijeti dašak radosti i osmjeh na lice naših medicinskih djelatnika, stoji na stranicama SKB Mostar.

Iz ove su ustanove uputili veliko HVALA svim učenicima na porukama povjerenja, optimizma i vjere u bolje sutra…

Poruka medicinskim djelatnicima

''Rođen sam u obitelji gdje su mama i tata medicinski djelatnici. Od malena sam upoznat s tim poslovima, te i sam želim postati fizioterapeut kao mama. No dok nije došlo ovo vrijeme korone nisam shvaćao koliko je to težak posao. Dok je većina roditelja doma sa svojom djecom moji roditelji moraju ići na posao, što danju što noću. To mi dokazuje da za ovakvo zanimanje treba mnogo ljubavi i volje.

Ja sa svojom obitelji podržavam medicinske djelatnike svakovečernjim pljeskom i molitvom. Želim da ovo što prije prođe i šaljem vam jedno veliko HVALA na vašem herojskom radu. Nadam se da ću i ja jednom postati dio vas.

Puno pozdrava od Marka Lasića IV.2 OŠ Petra Bakule Mostar''

Sve dječje radove možete pregledati na sljedećem linku:

https://drive.google.com/open?id=14mJzUzuDr1E9lTm708ckG-22SoUWMJWQ

Kopirati
Drag cursor here to close