Po 1.000 KM

Potpisani ugovori o stipendiranju studenata općine Posušje

Dodatnim bodovima vrednovana su deficitarna zanimanja koja su tražena na tržištu rada i koja omogućuju brže zaposlenje te pozitivno utječu na razvoj gospodarstva te općine.
Sci-Tech / Obrazovanje | 23. 01. 2021. u 11:02 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju studenata s područja općine Posušje upriličeno je u petak u općinskoj vijećnici. Pravo na stipendiju temeljem natječaja ostvarilo je 29 kandidata, s ukupnim iznosom od 1000 maraka za ovu akademsku godinu.

Također, dodatnim bodovima vrednovana su deficitarna zanimanja koja su tražena na tržištu rada i koja omogućuju brže zaposlenje te pozitivno utječu na razvoj gospodarstva te općine.

Prisutnim stipendistima obratio se načelnik Posušja Ante Begić, čestitavši im na ostvarenim stipendijama koje su, kako je kazao, rezultat njihovog rada i zalaganja, te im poželio uspješan nastavak školovanja.

Imajući u vidu povećanje troškova s kojima se studenti svake godine susreću, načelnik je izrazio nadu da će iznosi stipendija, sukladno prilikama u općinskom proračunu, u budućnosti se povećavati, objavljeno je na stranicama Općine Posušje.

Kopirati
Drag cursor here to close