Nove vještine

SPARK school: Otvorene prijave za besplatne IT radionice

Analiza podataka je profesija koja je u današnje vrijeme veoma tražena, stoga krenite s učenjem na vrijeme, i to na našoj besplatnoj radionici Data Analytics i uvod u Data Science.
Sci-Tech / Obrazovanje | 27. 01. 2020. u 18:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijeme je da svoj životopis nadopunite nekim novim vještinama i znanjima, a to možete besplatno u SPARK school. Odaberite radionicu koja vam najviše odgovara, prijavite se i pričekajte naše povratne informacije. Trenutno su otvorene sljedeće radionice:

Web programiranje

U zadnje vrijeme svatko želi biti programer, dok većina IT firmi uvijek ima otvoren natječaj za posao programera. Naša radionica web programiranja ima sve što ti je potrebno da postaneš Frontend ili Backend programer. Ukoliko ste totalni početnik, odaberite početne radionice programiranja, no ako već imate nekog znanja ili ste već prošli naše početne radionice, odlučite se za Frontend ili Backend radionice, prije kojih je potrebno položiti ulazni test. Napredne radionice počinju u četvrtom mjesecu ove godine. 

Operacijski sustavi

Ako vas ipak ne privlači programerska karijera, ali ipak želite raditi u IT industriji, možete odabrati da postanete sistemac, odnosno sysadmin. Prvi korak prema tom zanimanju je besplana radionica operacijskih sustava u SPARK school. Osnove Linuxa je radionica kreirana za početnike koji žele steći osnovne vještine u jednoj od danas najtraženijih grana u IT industriji – Linux System administraciji. Početak radionice je krajem drugog mjeseca. 

Analitika podataka

U suvremenim uvjetima poslovanja firme i organizacije se susreću s enormno velikim količinama podataka, te se sve više oslanjaju na analizu podataka kako bi donosili strateške odluke za svoje poslovanje. Analiza podataka je profesija koja je u današnje vrijeme veoma tražena, stoga krenite s učenjem na vrijeme, i to na našoj besplatnoj radionici Data Analytics i uvod u Data Science. Početak radionice je u trećem mjesecu. 

Projektni menadžment

Da biste bili dobar projekt menadžer, osim hard vještina, potrebne su i soft vještine. Upravljanje projektima i strategijom, efektivno planiranje projekta, značaj projektnog menadžmenta u upravljanju organizacijama su samo neke od vještina koje možete naučiti na ovoj radionici. Radionica je namijenjena osnivačima startupa, liderima i projekt menadžerima, a početak je planiran krajem drugog mjeseca. 

Radionice se održavaju u sklopu projekta "How to become wanted?" koji je podržan od strane Američke ambasade u BiH. Prijaviti se možete preko kratke forme na SPARK school web stranici.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close