Nakon dugo godina

Spajaju se glazbene škole u Mostaru?

''Želimo doći do pozitivnih rješenja, održati par zajedničkih koncerata s tim da bi posljednji bio u Muzičkoj školi'', rekao je Šantić te naglasio kako podržava sve inicijative ovakvog tipa.
Sci-Tech / Obrazovanje | 24. 04. 2019. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ / Detalj sa zajedničkog koncerta dviju glazbenih škola 

Spajanje dviju mostarskih muzičkih škola je sve bliže, sudeći po izjavama koje dolaze s obje strane ovih škola, ali i sa sastanka ministra Hadžovića i predstavnika Misije OSCE-a u Mostaru i BiH.

Naime, sastanak ministra Hadžovića i šefa ureda Misije OSCE-a u Mostaru, Williama Ozktapanom i predstavnika Misije OSCE-a u BiH donio je zaključke kako bi ovim spajanjem u jednu zajedničku školu koja bi imala jedinstveni plan i program te bi bila smještena u novoj zgradi na Musali učenicima bilo omogućeno kvalitetnije obrazovanje.

Direktor Muzičke škole Mustafa Šantić najavio je novi sastanak na kojem će prisustvovati zajedno za ravnateljicom Glazbene škole Ivana pl. Zajca Dubravkom Zelenikom Miličević i predstavnicima Misije OSCE-a na kojemu bi se trebalo razgovarati o pokušaju da se dođe do matičnog prostora Muzičke škole.

''Želimo doći do pozitivnih rješenja, održati par zajedničkih koncerata s tim da bi posljednji bio u Muzičkoj školi'', rekao je Šantić za Bljesak.info te naglasio kako podržava sve inicijative ovakvog tima.

Šantić je dodao kako su već napravljeni zajednički planovi i programi, što je bio uvjet da se dobije prilika za prostor.

Ravnateljica Glazbene škole Ivana pl. Zajca Dubravka Zelenika Miličević komentirala je za Bljesak.info kako podržava ovu inicijativu koja će donijeti mnogo toga dobrog za djecu.

Kopirati
Drag cursor here to close