Prilika za studente

Snimite video od tri minute i osvojite 10.000 KM!

Natjecanje 3MT studentima omogućava predstavljanje svojih istraživanja široj javnosti kako bi razvili akademske, prezentacijske, istraživačke i komunikacijske vještine.
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 03. 2021. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija budućnosti u BiH, u suradnji s Asocijacijom za napredak znanosti i tehnologije i Bosanskohercegovačko-američkom akademijom znanosti i umjetnosti, priprema drugo online "3 Minute Thesis" (3MT) za bh. studente dodiplomskog i master studija iz Bosne i Hercegovine i inozemstva.

Natjecanje 3MT studentima omogućava da predstave svoja istraživanja široj javnosti kako bi razvili akademske, prezentacijske, istraživačke i komunikacijske vještine. 

"Pozivamo sve bh. studente koji studiraju u BiH, ali i u inozemstvu da se prijave i sudjeluju u ovom jedinstvenom natjecanju, pridruže se 3MT zajednici, i osvoje vrijedne nagrade iz ukupnog fonda od 10 000 KM", kazali su iz Fondacije budućnosti u BiH. 

Natjecatelji svoje prijave mogu poslati do 18. travnja.

Foto: PR / "3 Minute Thesis" (3MT) 

Njihov zadatak je da u  maksimalno tri minute predstave temu svog istraživačkog rada. Pobjedničke ideje odabrat će stručni žiri kojeg čine eminentni predstavnici akademske zajednice, uspješni Bosanci i Hercegovci iz cijelog svijeta. 

Isto natjecanje, s vrlo uspješnim rezultatima, ali za Ph.D studente, održano je u studenom 2020. godine. 

"Prošlogodišnje natjercanje za PhD studente bilo je izuzetno uspješno i ponosni smo da je sudjelovalo uzelo 70 studenata bh. podrijetla iz različitih krajeva svijeta, sa sjajnim istraživačkim temama. Cilj 3MT natjecanja je predstaviti značajne oblasti i tematike kojima se naši studenti bave, i sigurni smo da će i ove godine biti jednako uspješno, jer mi imamo mnogo talenata koji čekaju svoju priliku da se dokažu. Mi smo tu da im je pružimo", naveli su iz Fondacije.

Više informacija pronađite OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close