Aplikacija

Škola u Livnu prelazi na digitalni e-dnevnik

Riječ je o aplikaciji koju će od jeseni svakodnevno upotrebljavati učenici, nastavnici, ali i roditelji koji će po prvi put preko svog mobitela, računala, tableta, imati mogućnost uvida u ocjene...
Sci-Tech / Obrazovanje | 26. 06. 2021. u 11:50 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srednja ekonomska škola Livno, kao prva u Bosni i Hercegovini među školama u kojima se nastavni planovi i programi izvode na hrvatskom jeziku, u potpunosti prelazi na digitalni e-dnevnik.

Riječ je o aplikaciji koju će od jeseni svakodnevno upotrebljavati učenici, nastavnici, ali i roditelji koji će po prvi put preko svog mobitela, računala, tableta, imati mogućnost uvida u ocjene, bilješke i zapise vezane uz obrazovanje njihova djeteta te olakšan pristup informacijama u vremenu pandemije covid-19.

Livanjska škola će uz potporu nadležnog ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa i ministrice Gordane Nakić, po prvi put u Bosni i Hercegovini na području škola koje rade po hrvatskom nastavnom planu i programu omogućiti pokretanje projekta e-Škole i razvoja e-Dnevnika/razredne knjige u elektroničkom formatu.

Sustav održava Centar za informacijske tehnologije SUMIT Sveučilišta u Mostaru.

Radionica na kojoj će biti predstavljeni spomenuti projekti održat će se u utorak, 29. lipnja, u 10.30 sati u Srednjoj ekonomskoj školi Livno.

Kopirati
Drag cursor here to close