Stipendije

Široki Brijeg: Studenti će od Grada dobiti po 1.000 KM

Kako je potvrđeno za Bljesak.info iz Gradske uprave, svaki student će dobiti ukupno 1.000 KM u tijeku akademske godine u nekoliko rata
Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 12. 2017. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Širokog Brijega, održanoj u ponedjeljak, jednoglasno je usvojena odluka o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija studentima deficitarnih zanimanja u akademskoj 2017./2018. godini.

Odluku je obrazložio Dalibor Markić, pomoćnik gradonačelnika za opću upravu i društvene djelatnosti.

Osim starih stipendista (40) koji su nastavili redovno školovanje, Grad Široki Brijeg dodjeljuje 25 stipendija u akademskoj 2017./2018. godini i to za sljedeća deficitarna zanimanja: po dvije stipendije za studije Fizike, Medicine, Matematike, Logopedije, Geodezije, Veterinarstva, Glazbe i gitare, Arhitekture, Šumarstva, Građevinarstva, Strojarstva i Njemačkog jezika, a jedna stipendija za studij Elektrotehnike.

Kako je potvrđeno za Bljesak.info iz Gradske uprave, svaki student će dobiti ukupno 1.000 KM u tijeku akademske godine u nekoliko rata.

Tako da će za akademsku godinu 2017./2018. stipendije primati 65 studenata.

Natječaj za dodjelu stipendija bit će objavljen na službenoj web-stranici Grada Širokog Brijega (www.sirokibrijeg.ba), oglasnoj ploči Grada Širokog Brijega te u medijima.

Kopirati
Drag cursor here to close