Obilježen Svjetski dan učitelja

Široki Brijeg: Hvala učiteljima što naša djeca usvajaju potrebna znanja

''Svjetski dan učitelja'' u širokom brijegu je obilježen svečanom večerom i druženjem uz glazbeni program
Sci-Tech / Obrazovanje | 06. 10. 2017. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U hotelu ''Park'' svečanom večerom i druženjem uz glazbeni program, u organizaciji sindikata osnovnih škola Grada Širokog Brijega, svečano je obilježen ''Svjetski dan učitelja''.
 
Nazočne učitelje, nastavnike i profesore prigodnim riječima u ime organizatora pozdravila je Renata Naletilić, predsjednica sindikata u Drugoj osnovnoj školi.  Gradonačelnik Miro Kraljević  prigodnim riječima pozdravio je i čestitao ''Svjetski dan učitelja'' istaknuvši važnu ulogu nastavnog osoblja u odgoju i obrazovanju djece i mladih. Grad Široki Brijeg na čelu s gradonačelnikom Kraljevićem podržao je i dao potporu pri organiziranju ove svečanosti. Prije početka same večere blagoslov je uputio fra Ante Penava. Prigodni program započeo je svetom misom u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu.
 
Povodom ''Svjetskog dana učitelja'' čestitku učiteljima, nastavnicima, profesorima, pedagozima i odgajateljima putem medija uputili su gradonačelnik Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić.

''Svjetski dan učitelja prigoda je da Vam se zahvalimo na Vašem trudu, znanju, ljubavi prema poslu kako bi što uspješnije obavljali plemenitu dužnost te kako bi naša djeca i mladi usvojili potrebna znanja i vještine kao temelje za sigurnu i sretnu budućnost'', stoji, između ostalog, u čestitci čelnika Širokog Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close