World Vision BiH i Bingo

Ruksaci i školski pribor za 500 dječaka i djevojčica

World Vision BiH je u područjima u kojima radi 500 dječaka i djevojčica obradovao ruksacima i priborom za školu, od kojih je kupovinu opreme za jedan razred financirao Bingo!
Sci-Tech / Obrazovanje | 03. 09. 2020. u 16:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjesni poteškoća koje najranjivije obitelji imaju prilikom kupovine neophodne opreme i školskog pribora za djecu, World Vision BiH i najveći trgovački lanac u BiH Bingo djeci iz najranjivijih obitelji daruju ruksake i školski pribor.

''Na pragu nove školske godine smo se ujedinili u namjeri da djeci koja dolaze iz ranjivih obitelji uljepšamo polazak u školu, a njihovim obiteljima umanjimo brigu oko opremanja djece za školu.

World Vision BiH je u područjima u kojima radi 500 dječaka i djevojčica obradovao ruksacima i priborom za školu, od kojih je kupovinu opreme za jedan razred financirao Bingo!

World Vision BiH je u stalnom kontaktu sa ranjivim obiteljima iz 30 općina širom BiH i kontinuirano radi na osnaživanju ranjivih obitelji, u čemu nam iznimno pomaže podrška društveno-odgovornih kompanija kao što je Bingo“, izjavila je Larisa Klepac, direktorica organizacije World Vision u BiH.

Ova aktivnost je nastavak suradnje najvećeg trgovačkog lanca u BiH Binga inevladine organizacije World Visiona BiH koja je do sada rezultirala pružanjem pomoći za 1500 djeceširom BiH.

''Empatija koju prepoznajemo u radu World Visiona nas iz godine u godinu oduševljava i jedan je od razloga zašto podržavamo kampanje namijenjene ranjivoj djeci. Svjesni smo njihovih potreba i nastojimo biti tu za njih“, izavila je Tatjana Paunoski, voditeljica Službe marketinga najvećeg trgovačkog lanca u BiH – Bingo.

Kopirati
Drag cursor here to close