Code with Giants

Rezervirajte već danas mjesto za svoje dijete na najvećem online događaju za djecu i mlade u BiH

U subotu i nedjelju, 25. i 26. rujna 2021. godine, Coding Giants Bosne i Hercegovine organizira besplatne online radionice programiranja za djecu i mlade
Sci-Tech / Obrazovanje | 23. 09. 2021. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Besplatne online radionice programiranja za djecu i mlade

U subotu i nedjelju, 25. i 26. rujna 2021. godine, Coding Giants Bosne i Hercegovine organizira besplatne online radionice programiranja za djecu i mlade od 7 do 19 godina, pod nazivom “Code with Giants”.

Program radionica je u potpunosti prilagođen uzrastu djece i uključuje kreiranje vlastite igrice za računar, aplikacije za pametni telefon i učenje C# programskog jezika.

Prijaviti se mogu djeca i mladi s prostora cijele BiH, tako da roditelji popune prijavni obrazac na web stranici www.codinggiants.ba. Broj mjesta je neograničen a sudjelovanje je u potpunosti besplatno.

Za prisustvovanje radionici potrebna je internet konekcija, te laptop ili računar i mikrofon. Besplatne radionice programiranja ''Code with Giants'' za cilj imaju promociju učenja o informacijskim tehnologijama i programiranju na zanimljiv, zabavan i inovativan način.

Cilj aktivnosti je i pokazati da se programiranje može početi učiti od najranijeg školskog uzrasta, i da učenje programiranja može biti izvor velike zabave za djecu i mlade.

Programiranje je trenutno jedna od najtraženijih vještina na tržištu rada, a istraživanja nam govore da će potražnja za poznavanjem programiranja za 10 godina porasti čak i do 85% u odnosu na danas.

Sa ''Code with Giants'' besplatnim radionicama programiranja, Coding Giants želi omogućiti djeci i mladima s područja cijele Bosne i Hercegovine da nauče osnove programiranja i okušaju se u ulozi programera vlastite računarske igrice, mobilne aplikacije ili internet stranice.

Rezervirajte već danas mjesto za svoje dijete na najvećem online događaju za djecu i mlade u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close