Malonogometna liga 2020.

Rektorat Sveučilišta ulazi na nogometni travnjak

Igra se po sustavu 2 grupe (A i B)
Sci-Tech / Obrazovanje | 27. 02. 2020. u 17:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Sveučilišna malonogometna liga

Izdanje Sveučilišne malonogometne lige 2020. započinje u ponedjealjk, 9. ožujka u jutarnjem terminu u Arena Sport Centru u Mostaru.

''Ovaj put započinje u malo izmijenjenom formatu, no vjerujemo s mnogo uzbuđenja te kvalitetnog nogometa najboljih igrača našeg Sveučilišta'', priopćeno je u četvrtak iz Studentskog zbora.

Igra se po sustavu 2 grupe (A i B). U svakoj je 5 ekipa koje su izabrane ždrijebom na kojem su sudjelovali predstavnici ekipa određenih fakulteta 20. veljače ove godine. Svaka ekipa igra jedanput s ostalim ekipama iz svoje grupe te tri najbolje ekipe iz svake grupe prolaze u „knockout“ fazu natjecanja.



Prvoplasirane ekipe idu izravno u polufinale, a drugoplasirane i trećeplasirane ekipe iz dvije grupe se međusobno križaju te pobjednici tih susreta nam određuju polufinalne parove, a na kraju i samu borbu za odličja.

Natjecanje revijalnom utakmicom otvara Rektorat protiv Studentskog zbora, a zanimljiva novina jest takozvana „all star“ utakmica s kojom ćemo završiti grupnu fazu natjecanja, a snage će omjeriti najbolji igrači skupine A protiv najboljih igrača skupine B.

''Želimo sreću svim sudionicima te pravu borbu unutar granica fair play-a'', poručuju iz Studentskog zbora.

Kopirati
Drag cursor here to close