Studentski zbor

Raspisan natječaj za financiranje studentskih projekata

Prijave projekata otvorene su od 07. travnja do 14. travnja 2021. godine.
Sci-Tech / Obrazovanje | 07. 04. 2021. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru raspisao je natječaj za financiranje studentskih projekata.

Prijavljivanje projekata otvoreno je od 07. travnja do 14. travnja 2021. godine. Rezultati će biti dostupni 26. travnja na službenoj web stranici kao i društvenim mrežama.

Svi oni koji žele aplicirati na nove projekte dostavljaju svu potrebnu dokumentaciju u ured zbora te na e-mail [email protected].

"Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru raspisuje natječaj za financiranje projekata koji su od značaja za studente, Sveučilište i društvo, doprinose kvaliteti studentskog standarda te promiču Zbor i Sveučilište. Projekt za koji se traži financijska potpora mora imati značaj za studente Sveučilišta u Mostaru, Studentski zbor, ali i za Svečilište. Sami projekti moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda promičući Zbor i Sveučilište", kazala je predsjednica Studentskog zbora Marija Barun.

Pravo sudjelovanja na natječaj imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koji djeluju na Sveučilištu.

Obrasce za projekte preuzmite OVDJE.

Studenti koji su aplicirali na projekte a dobivena sredstva nisu potrošili (opravdali) dužni su vratiti sredstva Studentskom zboru.

Kopirati
Drag cursor here to close