Novo i zanimljivo

Prvi kamp učenja engleskog jezika u Hercegovini: Pet dana bez mobitela

Ideja za kamp engleskog jezika uz sportske aktivnosti javila se nakon ankete koja je provedena među djecom uz pitanje "Vole li školu?" na kojoj su rezultati bili poražavajući i većina djece je odovorila kako ne voli učiti niti ići u školu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 17. 07. 2021. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljetni kamp engleskog jezika održan je u Sport centru Međugorje u razdoblju od 12. do 16. srpnja 2021. godine.

Naime, kamp je održan u organizaciji udruge 'Elipda' iz Mostara, a organizatorice i polaznici s "Kampa učenja engleskog jezika" ponijeli su nova znanja i lijepe uspomene.

Kamp je osmišljen kao kombinacija učenja engleskog jezika i boravka u prirodi, sportskih, te raznih kreativnih aktivnosti. Petodnevno druženje djece uzrasta od 8 do 12 godina uz profesoricu engleskog i hrvatskog jezika Adrianu Zorić i organizatoricu Antonelu Vučić, uspješno se završilo.

Foto: PR / Prvi kamp učenja engleskog jezika u Hercegovini kroz kreativne aktivnosti

Ideja za kamp engleskog jezika uz sportske aktivnosti javila se nakon ankete koja je provedena među djecom uz pitanje "Vole li školu?" na kojoj su rezultati bili poražavajući i većina djece je odovorila kako ne voli učiti niti ići u školu. To je bio alarm da se ove dvije mostarke ispred udruge Elpida aktiviraju, te ponude djeci Hercegovine nešto novo što im je zanimljivo.

Foto: PR / Prvi kamp učenja engleskog jezika u Hercegovini, bez mobitela pet dana

Ono što je u cijeloj priči najbitnije jest da su djeca tijekom svog petodnevnog boravka u Sport centu u Međugorju bila bez mobitela i ekrana, koji danas uvelike zadaje glavobolje mnogim roditeljima.

Foto: PR / Učenje engleskog jezika kroz različite kreativne aktivnosti

''Iako posao brige o djeci i konstantnom prisustvu i pažnji tijekom 5 dana je poprilično zahtjevan posao, na kraju uspješnog kampa je zadovoljstvo beskrajno, a srca puna'', priopćili su organizatori – te dodali:

"S obzirom da je ovo naš prvi projekt ovog tipa mi smo više nego zadovoljne, ali i ohrabrene sjajnim reakcijama djece i njihovih roditelja. Nadamo se da će "Kamp učenja engeskog jezika kroz sportske aktivnosti" postati naša tradicija svake godine.''

Kopirati
Drag cursor here to close