SUM

Snaga u mladima: Virtualna konferencija o jačanju mentalnog zdravlja

Cilj konferencije je pružiti svim studentima Sveučilišta, kao i široj javnosti stručne informacije o mentalnom zdravlju za vrijeme, ali i nakon krize uzrokovane pandemijom virusa COVID-19.
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 05. 2020. u 13:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Studija psihologije, Savjetovališta za studente i Udruge Mentalist, u razdoblju od 14. do 15. svibnja 2020. godine, održat će se prva virtualna konferencija o jačanju mentalnog zdravlja uslijed pandemije COVID-19 pod nazivom SUM PSYFERENCE: Snaga u mladima.

Cilj konferencije je pružiti svim studentima Sveučilišta, kao i široj javnosti stručne informacije o mentalnom zdravlju za vrijeme, ali i nakon krize uzrokovane pandemijom virusa COVID-19.

U želji da studenti psihologije dobiju priliku izložiti svoja znanja i vještine, studenti ustrojbene jedinice Sveučilišta odlučili su na ovaj način studentima drugih sveučilišnih studija te široj javnosti predstaviti svoj rad.

Predavanja se očekuju o sljedećim temama: Kako održati motivaciju za samostalno učenje i pripremu ispita tijekom COVID-2019, Od zabrinutosti do depresije, Mama hoću li se ja razboljeti? – Kako djeci objasniti što se događa i kako se mogu zaštiti tijekom trajanja pandemije COVDI-19, Kada dom postane radno mjesto - Mentalno zdravlje i rad na daljinu, Psihološka potpora zdravstvenim djelatnicima tijekom pandemije COVID-19 i slično.

Online konferenciju će biti moguće pratiti sa bilo kojeg uređaja koji ima vezu na Internet. Osim toga, sudionici konferencije će nakon završetka radionice imati mogućnost pristupa svim snimkama održanih predavanja.

Otvaranje konferencije predviđeno je 14. svibnja u 11 sati na poveznici Google Meet platforme, a konferenciju će otvoriti rektor Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. sc. Zoran Tomić i dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ivica Musić, priopćeno je. 

Kopirati
Drag cursor here to close