FPMOZ

Svečano promovirano 458 diplomata

Uručene su diplome za 458 diplomata, od toga 129 magistra struke i 329 prvostupnika.
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 02. 2019. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na svečanoj promociji Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače, uručene su diplome za 458 diplomata, od toga 129 magistra struke i 329 prvostupnika.

Diplomatima se u ime Fakulteta obratio dekan Mario Vasilj riječima kako na kraju uspješno obavljenog posla čovjek osjeća zadovoljstvo postignutim ciljem.

Foto: Bljesak.info / Detalj dodjele diploma studentima FPMOZ-a

''Svako naše putovanje samo je dio puta kojega zovemo život. Vi sada znate kako se uspjeh postiže malim koracima. Ne zaboravite to'', istaknuo je.

Uz citate knjige ''Mali princ'' poznatog francuskog pisca Antoine de Saint-Exuper, Vasilj je uputio čestitke svim diplomatima kao i njihovim roditeljima, i svima koji se zbog njih danas osjećaju sretnima.

Foto: Bljesak.info / Detalj dodjele diploma studentima FPMOZ-a

Ispred Rektorata Sveučilišta u Mostaru čestitke je uputila i prorektorica Sanja Bijakšić napomenuvši da današnje diplome prihvate samo kao početak u ostvarenjima svih profesionalnih i životnih ciljeva.

''Inteligencija i kreativnost s kojima ste obdareni spojena s kompetencijama i znanjima koja ste stekli tijekom studije, sve će vam to pomoći u prepoznavanju i rješavanju izazova na koje ćete sutra naići'', kazala je.  

Kopirati
Drag cursor here to close