Ekonomski fakultet Mostar

Promovirana knjige Sandre Soče-Kraljević "Proces istraživanja tržišta"

Knjigu su prisutnima promovirali profesori sa Sarajevskog univerziteta, Nenad Brkić i Emir Kurtović.
Sci-Tech / Obrazovanje | 23. 11. 2017. u 17:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, u četvrtak je promovirana knjiga "Proces istraživanja tržišta" autorice Sandre Soče Kraljević.

Knjigu su prisutnima promovirali profesori sa Sarajevskog univerziteta, Nenad Brkić i Emir Kurtović.

Oba profesora su pored čestitki autorici  za napisanu knjigu, naglasili kako knjigu nije jednostavno napisati i da je ovo jedna kvalitetna knjiga koja će ostati studentima kao jedan vrijedan materijal iz kojeg će moći da unaprjeđuju svoje znanje.

Autorica Sandra Soče Kraljević rođena je u Čapljini, te je dobitnica Rektorove nagrade za školsku 1995/96 godinu uz prosjek ocjena 5,0! Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Mostaru 1997. godine te iste biva uposlena na Ekonomskom fakultetu u Mostaru u zvanje mlađeg asistenta na predmet "Istraživanje tržišta".

Na poslijediplomskom studiju poslovne ekonomije Ekonomskog fakulteta u Mostaru postigla je prosječnu ocjenu 5,00. Uradila je magistarski rad na temu "Utjecaj čimbenika imidža na izbor prodavaonice" koji je uspješno obranila 2000. te time stekla zvanje magistra ekonomskih znanosti.

Nakon toga uradila je doktorsku disertaciju na temu "Utjecaj imidža na konkurentnost maloprodaje u Bosni i Hercegovini" koju je uspješno obranila 2004. godine te time stekla zvanje doktora ekonomskih znanosti.

Kopirati
Drag cursor here to close