Jablanica

Prijavite se u besplatnu školu digitalne fotografije za mlade

Radionica obuhvaća namjenu i tipove širokokutnih i zoom objektiva na zadanu temu
Sci-Tech / Obrazovanje | 11. 02. 2018. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 17. veljače 2018. godine, u Jablanici će se održati radionica pod nazivom ''Razglednica'' koja će se realizirati od strane Međunarodnog centra za djecu i mlade ''Fortis'' iz Jablanice.

''Razglednica'' - Škola digitalne fotografije za mlade je projekt i drugi je dio škole/edukacije usmjeren ka praktičnom dijelu i tehnikama snimanja fotoaparatom, korištenju profesionalnom digitalnom opremom.

Radionica obuhvaća namjenu i tipove širokokutnih i zoom objektiva na zadanu temu. Svaki sudionik će imati svoj prostor na novoj web-platformi gdje će moći objaviti svoje fotografije, a koje će poslije biti dostupne i u printanom izdanju široj masi.

Na radionicama je osiguran ručak i osvježenje. Predavači su: Alik Lončar i Džejla Beganović.

Prijaviti se možete slanjem poruke u inbox na Facebook stranici Međunarodni centar za djecu i omladinu "Fortis", na e-mail [email protected] ili na broj telefona: 063/334-993.

Prva radionica održat će se u subotu, 17. veljače 2018. godine, a druga u subotu, 24. veljače 2018. godine, obje s početkom u 11.00 sati u prostorijama Centra ''Fortis' 'u Jablanici. Broj mjesta je ograničen, a radionice su besplatne.

Projekt je podržan od strane Vijeća mladih općine Jablanica, Federalnog ministarstva kulture i sporta, a tehničku podršku je dala Mreža za izgradnju mira.

Kopirati
Drag cursor here to close