Mladi talenti

Prijavite se na Novembarski kamp fizike 2018

Novembarski kamp fizike 2018, održat će se od 24.11. do 26.11. u Sarajevu i okupit će talentirane osnovce i srednjoškolce iz cijele BiH.
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 11. 2018. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novembarski kampa fizike 2018, održat će se od 24.11. do 26.11. u Sarajevu i okupit će talentirane osnovce i srednjoškolce iz cijele BiH.

Mladi talenti širom Bosne i Hercegovine već duži niz godina zajedno stječu i usavršavaju svoje znanje na sličnim kampovima fizike, što im je omogućilo da danas postanu uspješni studenti, znanstvenici i inžinjeri na univerzitetima u BiH i na najpoznatijim univerzitetima u inozemstvu (MIT, CERN, ETH itd), te osvoje brojne medalje na međunarodnim olimpijadama iz fizike.

''Naš je cilj da kroz Novembarski kamp fizike svim mladim talentima BiH isto tako pružimo priliku da otkriju i razviju svoj talent, te im pomognemo da započnu svoj put u svijet znanosti i tehnologije'', rekli su organizatori.

Kamp je namijenjen svim zainteresiranim osnovcima i srednjoškolcima (uključujući brucoše) koji žele unaprijediti svoje znanje fizike potrebno za sudjelovanje na natjecanjima i studije fizike, elektrotehnike, strojarstva i drugih tehničkih oblasti.

Sve dodatne informacije o kampu te planiranim aktivnostima poput predavanja znanstvenika iz BiH, radionicama programiranja te raspored svakodnevnih predavanja možete naći na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close