Napredak.at

Prijavite se na Ljetnu školu i akademiju njemačkog jezika 2019. u Beču

Ljetna akademija će okupiti maturante srednjih škola i studente (18-30 godina) i trajat će od 4.8.2019.-23.8.2019. godine, a Ljetna škola je predviđena za srednjoškolce (15-18 godina) i trajat će od 11.8.2019.-23.8.2019. godine.
Sci-Tech / Obrazovanje | 06. 05. 2019. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKD "Napredak" poziva sve zainteresirane da se prijave na Ljetnu akademiju i Ljetnu školu njemačkog jezika koje će se i ove godine održati u osmom mjesecu u Beču.

Ljetna akademija će okupiti maturante srednjih škola i studente (18-30 godina) i trajat će od 4.8.2019.-23.8.2019. godine, a Ljetna škola je predviđena za srednjoškolce (15-18 godina) i trajat će od 11.8.2019.-23.8.2019. godine. 

I škola i akademija podrazumijevaju intenzivan tečaj i učenje njemačkog jezikau grupamaod 10 do 15 učenika odnosno studenata. Uz školu jezika učenici i studenti će uživat u bogatom znanstveno-kulturnom programu, razgledavanju grada Beča u pratnji stručnih vodiča, posjetima muzejima i različitim institucijama te susretima s ljudima iz gospodarskog i političkog života Austrije.

Uz sve ovo učenicima i studentima je osiguran smještaj i puni pansion tijekom boravka, karte za javni prijevoz u gradu Beču, putničko-zdravstveno osiguranje, troškovi svih drugih aktivnosti, kao i prijevoz do Beča. 

Cijena Ljetne akademije je 800 €, a Ljetne škole 900 €. Prijave traju do 15.5.2019. godine, a za sve dodatne informacije možete izravno kontaktirati bečki Napredak (www.napredak.at). 

Dosadašnja iskustva pokazuju da učenici i studenti tijekom boravka i rada sa profesorima jezika iz Austrije nauče mnogo toga o njemačkome jeziku, ali i opovijesti i kulturi grada Beča. Nakon četiri sata učenja jezika dnevno uslijedi relaksacija, posjet i obilazak brojnih kulturno-povijesnih znamenitosti i turističkih atrakcija (dvorac Schönbrunn, dvorac Belvedere, bivša carska palača Hofburg, katedrala sv. Stjepana, gradska vijećnica, Tehnički muzej, Vojno-povijesni muzej, Muzej povijesti umjetnosti, vidikovac Kahlenberg itd). Sastavni dio programa su i posjeti bosanskohercegovačkome i hrvatskome veleposlanstvu u gradu Beču, Gospodarskoj komori Grada Beča te pojedinim bečkim i austrijskim koncernima, tvrtkama i drugim gospodarskim institucijama. 

Mnogi polaznici se često i rado vraćaju na Ljetnu školu i Ljetnu akademiju njemačkog jezika i narednih godina, jer doprinose stvaranju novih veza, prijateljstava, ali što je najvažnije znanju. Upravo to i jeste osnovni cilj i razlog zašto ova uspješna priča bečkog Napretka traje sada već više od dvadeset godina.

Kopirati
Drag cursor here to close