Drugi ciklus

Prijavite se na besplatni tečaja engleskog jezika u Ljubuškom

Cilj tečaja engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški je upoznavanje učenika s literarnim tekstovima, običajima i kulturom engleskog govornog područja.
Sci-Tech / Obrazovanje | 05. 03. 2020. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi ciklus besplatnog tečaja engleskog jezika za osnovnoškolce od 1. do 9. razreda, u organizaciji JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, započet će u ponedjeljak 30. ožujka, u 19 sati, u Knjižnici Ljubuški.

Tečaj će voditi profesorice Monika Bošnjak i Antonija Bubalo, priopćeno je iz Knjižnice.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti u Knjižnici Ljubuški do 25. ožujka svakim radnim danom od 7 do 19 sati ili pak putem Facebook stranice Knjižnica Ljubuški te putem telefona 039/831-829.

Podsjećamo, uvrštavanjem predmeta Engleski jezik u Nastavni plan i program devetogodišnjeg obrazovanja nastala je potreba za blagovremenim pripremanjem učenika za taj predmet.

''Cilj tečaja engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški je upoznavanje učenika s literarnim tekstovima, običajima i kulturom engleskog govornog područja. Tečaj se temelji na suvremenim metodama nastave – uključujući i projektor te odabirom raznovrsnog materijala, kako bi se učenicima približio engleski jezik kroz obradu bajki, igru, pjesmu, radni materijal prilagođen tom uzrastu te interesima ciljne skupine, a težište je na razvijanju komunikativnih vještina u kojima gramatika preuzima funkciju sredstva za komunikaciju, a ne kao što je po tradicionalnim načelima nastave gramatika predstavljala konačni cilj učenja, u kojoj su se vještine govora, razumijevanja i slušanja zapostavljale'', poručuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close