Vruća stolica

Predavanje za sve: Visoki predstavnik odgovara na studentska pitanja

Predavanje će se održati u srijedu, 17. ožujka, s početkom u 15:00 sati, putem online platforme.
Sci-Tech / Obrazovanje | 12. 03. 2021. u 17:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Visoki predstavnik Valentin Inzko održat će interaktivno predavanje i razgovor sa studenatima Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru.

Naime, predavanju se mogu pridružiti i svi zainteresirani građani.

Predavanje će se održati u srijedu, 17. ožujka, s početkom u 15:00 sati, putem online platforme.

"Pozivamo sve kolegice i kolege studente, profesore, ali i zainteresirane građane iz društvene zajednice da se jave u inboks stranica Unije studenata na nekoj od društvenih mreža (Facebook, Instagram) ili putem e-maila: [email protected], najkasnije do 15. ožujka kako bismo im mogli proslijediti potrebni link", navode iz Unije studenata.

Kako navode, obvezno je dostaviti sljedeće podatke: ime i prezime, kontakt-telefon, e-mail adresa, studij, zvanje te radni status.

"Uz prijavu, imate priliku poslati nam i pitanje koje biste uputili Visokom predstavniku, nakon čega ćemo napraviti izbor pitanja za gospodina Inzka, uz prioritetna pitanja koja se odnose na obrazovni sustav i položaj mladih", navode studenti.

Kako ističu, teme razgovora bit će i posljednji lokalni izbori, nepostojanje Gradskog vijeća u Mostaru u posljednjih osam godina, prioriteti u radu novih lokalnih vlasti, obrazovni sustav u BiH, položaj mladih i brojne druge.

Predavanje organiziraju Unija studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru i Ured Visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close